Algemene informatie over Lentiz Lintjesregen

Onderstaand is algemene informatie. Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om iemand voor te dragen voor een lintje.


In 2017 bestaat Lentiz 15 jaar. We zullen dat op verschillende manieren vieren, onder andere met de Lentiz Lintjesregen. Ken je iemand die een lintje verdient? Een medewerker of leerling van de Lentiz onderwijsgroep die iets heel bijzonders heeft gedaan voor school of voor de maatschappij? Zet deze persoon dan in het zonnetje door hem of haar te nomineren voor een lintje! Op 21 maart 2017, de start van de lente en onze naamdag, worden de lintjes uitgereikt.


Wie kan een lintje krijgen?

Iemand die belangeloos een buitengewone prestatie levert komt in aanmerking voor een lintje! De activiteit waarvoor je iemand nomineert moet wel heel bijzonder zijn, niet alleen voor Lentiz maar ook voor de samenleving of naaste omgeving. Het gaat om persoonlijke inzet, visie en kwaliteiten.


Voorbeelden van nominaties zijn:
- een leerling die altijd klaarstaat voor iedereen en daarnaast ook nog eens wekelijks als vrijwilliger

  werkt in een verzorgingstehuis.
- een leerling die erg haar best doet op school en dit combineert met het werk in het gezin in verband

  met haar zieke moeder.
- een docent die zich al jarenlang inzet voor de school en voor een goed doel en daarmee de school en leerlingen iets unieks heeft meegegeven.


Kortom: alle leerlingen en medewerkers van Lentiz kunnen iemand nomineren voor een lintje. De genomineerde moet ook bij Lentiz werken of leren. Het is de bedoeling dat het een verrassing is voor de genomineerden. Je moet er dus voor zorgen dat het geheim goed bewaard blijft!


De aanmelding is nu gesloten. Er kan geen kandidaat meer worden genomineerd.

Onderstaande is nu niet meer van toepassing, de aanmelding is gesloten:

Klik PDF-bestandhier om het aanmeldformulier te downloaden. Vul het formulier volledig in en stuur een print (eventueel via de administratie) met de interne post naar het stafbureau, t.a.v. team Lintjesregen. Let op: je moet ook twee getuigen opgeven die kunnen bevestigen dat de kandidaat een lintje verdient. Dit zijn dus andere personen dan jijzelf of de kandidaat. De kandidaat weet dus zelf van niets!De spelregels

- Je kunt iemand nomineren door het invullen van het aanmeldformulier dat je

  PDF-bestandhier kunt downloaden.
- Je moet ook twee getuigen opgeven.
- Alle aanvragen worden door een externe jury bekeken.
- Je kunt iemand opgeven tot 3 februari 2017.
- De uitreiking van de lintjes is op 21 maart 2017.


Vragen

Je kunt altijd informatie ontvangen van het Lentiz Lintjesregenteam, dat bestaat uit Cock Wielaard, Francine Boerstoel en Cheryl van der Staaij. Dit team is te bereiken via lintjes@lentiz.nl.


Wil je weten wat er nu achter de schermen gebeurt? Klik dan hier